• Gönderilme: 2014-03-12
  • Yazar: orion

System Message: WARNING/2 (Blog, line 1)

Title overline too short.

==================================================
DuckDuckGo Ödülleri Invisible Internet Project $5000
==================================================

Biryer, NH -- İnternet arama şirketi DuckDuckGo, yıllık açık kaynak bağış programlarının bir parçası olarak Invisible Internet Project (I2P) için 5000 $ bağış yaptı. Ödül, DuckDuckGo topluluk web sitesinde halkın üyeleri tarafından seçilen adaylıklara göre verildi. Gizliliğe önem veren DuckDuckGo, kullanıcılarını izlemeyen veya kişisel verileri depolamayan bir arama motoru sağlar. I2P, bireyleri İnternet hizmeti sağlayıcıları ve hükümetler tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen ağ gözetiminden korumayı amaçlayan anonim bir ağdır.

Bu tutar, I2P tarafından şimdiye kadar alınan en büyük bağış oldu. Ayrıca İnternet topluluğunun gizlilik ve güvenliğe artan ilgisini de gösteriyor. Mali destek, I2P projesinin daha fazla kullanıcıya ulaşmasına, geliştirmeyi arttırmasına ve kodu denetlemesine yardımcı olacak. Ayrıca, I2P geliştiricilerinin, I2P projesinin halka anonimlik sağlama hedefleri doğrultusunda, geliştiriciler ile şifreleme uzmanlarının buluşup iş birliği yaptığı New York City Gerçek Dünyada Şifreleme konferansı gibi etkinliklere katılmalarını sağlayacak.

I2P olarak, cömert bağışları için Gabriel Weinberg ve DuckDuckGo kuruluşu ile adaylıklar için destek veren I2P topluluğuna teşekkür ediyoruz.

I2P hakkında ayrıntılı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edin veya Twitter üzerinde bizi takip edin.